Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Open Dag Timmerfabriek Houkesloot groot succes

In het kader van het Friso Festival zijn op zaterdag 14 september jl. de deuren van Timmerfabriek Houkesloot opengesteld. Na ontvangst, met koffie en gebak, konden de bezoekers de bedrijfsfilm van Houkesloot bekijken. Ook werd er informatie getoond over BIM en hoe dit toegepast wordt binnen Houkesloot Toelevering. Dat alles natuurlijk in een feestelijke sfeer, met een hapje, drankje, grap en grol.

Rondleiding door Timmerfabriek

Daarna kregen de bezoekers een rondleiding over het buitenterrein van Houkesloot, waar de prefab beton- en houtskeletbouwelementen voorzien van beglazing, stonden opgesteld. Daarna ging de rondleiding door de fabriek. Vanaf de ontvangst van het hout, tot het eindproduct; een compleet beglaasd én afgelakt kozijn. Alle machines in de fabriek waren in gebruik en de enthousiaste medewerkers van Houkesloot lieten de bezoekers zien hoe de productie van houten kozijnen in zijn werk gaat. Bij de stand van Technopark konden de bezoekers hun skills laten zien; er moest zo snel mogelijk een kozijn in elkaar gezet worden.

500 bezoekers bij Timmerfabriek Houkesloot

De opkomst was van het begin af aan al groot. Het eerste uur hebben we zo'n 100 mensen een rondleiding gegeven. En de grote drukte moest toen nog komen. Uiteindelijk bezochten bijna 500 mensen, oud en jong, familie, relaties en werkzoekenden, de open dag. De medewerkers van Houkesloot kijken dan ook met een tevreden en trots gevoel terug op de open dag.

Ook werken bij Timmerfabriek Houkesloot of Houkesloot Prefab

Wil jij werken in de bouw en meer informatie daarover? Op zaterdag 28 september staat Houkesloot, samen met Technopark en Friso Bouwgroep op het Werkfestival in Sneek. Je leest daarover alles op de pagina van het Werkfestival.

De open dag gemist? Geen nood. Deze bedrijfsfilm geeft een kijkje achter de schermen. En aan het succes van het Friso Festival wordt vast een vervolg gegeven.

Foto's open dag Timmerfabriek

De foto's van de Open dag en het Friso Festiva, gemaakt door Piet Douma Fotografie en Drone Flight, vind je in het fotoalbum.