Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Open dag Houkesloot

Werken in de bouw is veelzijdig, afwisselend en er is voor iedereen een geschikte plek. Wij laten graag zien wat we doen en hoe we dat doen. Daarom draaien onze machines op 14 september speciaal voor jou!

Wat kun je verwachten van onze open dag?


Tijdens onze open dag geven wij de bezoekers een Houkesloot-tour. Je volgt de weg van het hout en ziet hoe de balken die binnenkomen, via de zaagmachines en spuiterij uiteindelijk als beglaasde kozijnen de fabriek verlaten. Ook laten we zien hoe onze producten verwerkt worden in prefabelementen en uiteindelijk in woningen of andere bouwwerken. Ook de kantoordeuren gaan open. Onze tekenaars en calculatoren laten zien hoe wij met de modernste programma's werken en daardoor nauwkeurig en snel kunnen tekenen, rekenen en produceren. Natuurlijk gieten we dit allemaal in een feestelijk jasje en is er voor iedereen een hapje en een drankje.

Opleiding in de bouw?


Als je wilt werken in onze timmerfabriek, maar nog niet de juiste opleiding hebt, is het mogelijk een opleidingstraject te volgen. Technopark is tijdens de open dag aanwezig om meer informatie te geven over opleidingen in de houtbranche. Durf jij de challenge aan en ben jij de snelste kozijnbouwer?

Wat is er nog meer te doen?

Diezelfde dag is het hoofdkantoor van Friso Bouwgroep ook open. Met een pendelbus kun je naar het festivalterrein aan de Houkesloot.  Dit hele terrein is omgetoverd tot festivalterrein en er is van alles te beleven. Zo kun je zien of er in jou een echte bouwer schuilt. Tijdens het Friso Festival is het werfloket open. Daar kan iedereen terecht die geïnteresseerd is in een baan in de bouw. Niet de juiste papieren? Geen probleem. Wij vertellen graag over de mogelijkheden die er zijn om een vol- of deeltijdopleiding te volgen. Ook voor de kleine bouwers is er van alles te beleven. Zo is er een spijkerdorp, kunnen er vlotten gebouwd worden en leer je hoe je een echte kraan moet besturen.

Voor wie?

De open dag is voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Leerlingen die zich aan het oriënteren zijn op een vervolgopleiding, net- of bijna-afgestudeerden die op zoek zijn naar een baan met doorgroeimogelijkheden en ook werkzoekenden zijn van harte welkom. Kom langs en proef de sfeer van een echt bouwbedrijf!

Aanmelden hoeft niet en toegang, hapjes en drankjes zijn gratis.